Címketervezés

Mit is jelent a marketingtámogató címketervezés és -gyártás?

Szakértői csapatunk minden esetben egyedi, eladásra ösztönző címkét tervez az ön számára, így az általunk tervezett címke hatékony eszköz a vevőszerzésben. Mit jelent az Eye-catching kifejezés? A professzionálisan kivitelezett, egyedi címketervnek köszönhetően az ön terméke megragadja és felkelti a vásárló figyelmét. A címke emellett mind funkció, mint pedig design tekintetében tökéletesen illeszkedik az ön vállalkozása komplett arculatához!

Hogyan zajlik pontosan az Ön címkéjének tervezése és gyártása?
 • Miután ön elküldi számunkra e-mailben az árajánlat-kérést, csapatunk azonnal feldolgozza, kiszámítja a költségeket, a vállalási időt; és legkésőbb 24 órán belül válaszol. Figyelem! Az árajánlat minden felmerülő kiadást tételesen tartalmaz, így önnek nem szükséges járulékos költségektől tartania.
 • Ha ajánlatunk elnyeri az ön tetszését, a következő lépés, hogy elküldi nekünk e-mailben a logót vektoros formátumban. Nem áll rendelkezésére vektoros logó? Semmi gond! Igény esetén szívesen átvállaljuk a grafikai munkákat, és megtervezzük a logót, melyet természetesen az ön rendelkezésére bocsátunk!
 • Ezt követően egyeztetjük a címkére kerülő szöveget, pantone színeket, a címke méreteit. Ha bármely lépés kapcsán kérdése merülne fel, szakértői csapatunk örömmel áll az ön rendelkezésére (marketingtudatos szövegezés, arculat kialakítása, méretek meghatározása a célok érdekében).
 • 5 munkanap elteltével e-mailben elküldjük a címketervet, melyet később addig módosítunk, finomítunk, míg tökéletesen tükrözi az ön elképzeléseit!
 • Miután elkészültünk a tervezéssel, kezdődhet a címke gyártása.
Címketervezés

Címketervezés

Testre szabott, egyedi árak –  kérd ajánlatunkat!

  Név: (kötelező kitölteni)

  Cégnév: (kötelező kitölteni)

  Email cím: (kötelező kitölteni)

  Telefonszám: (kötelező kitölteni)

  Címke méret: (kötelező kitölteni)

  Címke alapanyag: (kötelező kitölteni)

  Címke ragasztó (kötelező kitölteni)

  Címke tartalom színe (kötelező kitölteni)

  Címke mennyisége (kötelező kitölteni)

  db

  Egyéb megjegyzés:

  Csatolandó fájl (maximum 20 MB)