Címkenyomtatás

Mit is jelent a marketingtámogató címketervezés és -gyártás?

Szakértői csapatunk minden esetben egyedi, eladásra ösztönző címkét tervez az ön számára, így az általunk tervezett címke hatékony eszköz a vevőszerzésben. Mit jelent az Eye-catching kifejezés? A professzionálisan kivitelezett, egyedi címketervnek köszönhetően az ön terméke megragadja és felkelti a vásárló figyelmét. A címke emellett mind funkció, mint pedig design tekintetében tökéletesen illeszkedik az ön vállalkozása komplett arculatához!

Címkenyomtatás

Címkenyomtatás

Hogyan zajlik pontosan az Ön címkéjének tervezése és gyártása?
  • Miután ön elküldi számunkra e-mailben az árajánlat-kérést, csapatunk azonnal feldolgozza, kiszámítja a költségeket, a vállalási időt; és legkésőbb 24 órán belül válaszol. Figyelem! Az árajánlat minden felmerülő kiadást tételesen tartalmaz, így önnek nem szükséges járulékos költségektől tartania.
  • Ha ajánlatunk elnyeri az ön tetszését, a következő lépés, hogy elküldi nekünk e-mailben a nyomdakész PDF-et. Nem áll rendelkezésére nyomdakész PDF? Semmi gond! Igény esetén szívesen átvállaljuk a grafikai munkákat, és elkészítjük a címketervet!
  • Ezután megállapodunk az ön számára optimális vállalási időben, mely általában 5 munkanap. Amennyiben önnek azonnal szüksége van a címkére, akár 24 órán belül is vállaljuk az elkészítést!
  • A címke elkészültét követően kérésére házhoz szállítjuk, így önnek nincs más dolga, mint otthonában/munkahelyén átvenni a kész címkéket (melyekre minőségi- és időgaranciát vállalunk)!
Címkenyomtatás

Címkenyomtatás