Bemutatkozás

A címke nem más, mint az első kommunikációs- és marketingcsatorna, mely bemutatja termékét!

Cégvezetőként bizonyára Ön is tudja, milyen értékes egy-egy jól kialakított, igényes brand, és az azt megjelenítő címke! A címke termékünkön maga a névjegy, ezért fontos, hogy pozitív benyomásokat keltsen leendő vásárlóiban, hogy bizalmat építsen, és vásárlásra ösztönözzön! Tehát nem más, mint egy mini cégér, mely optimális esetben vonzza leendő vásárlói tekintetét, és bemutatja termékét.

Címke

Címke

A címke marketingeszköz, tehát befektetés. És ha jól választ, ez a befektetés igen hamar megtérül!

Tudta-e…

  • Hogy a vásárlás minden esetben érzelmi döntés, és az esetek 2/3 részében nem más, mint impulzusvásárlás? Ezt azt jelenti, hogy a vevő bizony ott helyben dönt, az impulzusok alapján!
  • Hogy egy felmérés szerint a fogyasztók jobban emlékeznek a termék csomagolására, mint a reklámjára! Először a szín vésődik be, majd a forma, végül pedig a logo!

Mi mindenre számíthat, ha hozzánk fordul címkenyomtatásért?

  • Valódi partnerségre: segítünk megtervezni a legoptimálisabb arculatot, mely teljes mértékben tükrözi terméke, vállalkozása értékeit!
  • Mindent biztosítunk egy helyen: a tervezéstől a kivitelezésig, így nem igényel Öntől nagy idő- és energiaráfordítást! A kész terméket Önnel előre egyeztetett időpontban akár házhoz is szállítjuk!
  • Minden egyes darabra minőségi- és időgaranciát vállalunk!
  • Több évtizedes szakmai tapasztalatunk birtokában örömmel állunk rendelkezésére, bármilyen kreatív ötlet megvalósításában!
  • Rugalmasak vagyunk, pontosak és megbízhatóak! A mi sikerünk nem más, mint az Ön sikere!
  • Nagyobb mennyiségű címke rendelése esetén kedvezőbb árat biztosítunk, így megéri hosszú távra tervezni!
  • Minden címke garantáltan egyedi, részletgazdag, kiváló minőségű, mely hatékony segítséget nyújt cége arculatának építésében!
Nincs konkrét ötlete?

Semmi gond! Vegye fel velünk a kapcsolatot, beszélgessünk a cégéről, a tevékenységéről, Önről és a partnereiről- hogy megtaláljuk az Ön számára tökéletes címkét! Így az elkészült termék hűen tükrözi majd a vállalkozása arculatát, és marketing-szempontból is kifogástalan lesz! Valódi csali a vásárlói számára!

Címke

Címke

Pontosan tudja milyen címkét szeretne?

Forduljon hozzánk bizalommal, kérjen tőlünk egyéni ajánlatot, és mi 24 órán belül válaszolunk e-mailes megkeresésére! Nem szükséges szakszavakkal, zsargonnal bajlódnia, csak írja le, hogy mik az elképzelései, és szakértői csapatunk örömmel áll az Ön rendelkezésére!

Címkenyomtatás

Címkenyomtatás